Expert-brandveiligheid

Over MAS

Experten op vlak van brandveiligheid in lift- en technische schachten, evenals installatie van laadpalen en laadinfrastructuren, met meer dan 30 jaar ervaring in de elektrotechnische sector.

Installateur MAS

Bij M-A-S combineren we jarenlange ervaring en voortdurende innovatie om een leidende rol te spelen in de wereld van elektrotechnische installaties. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van laadpalen en laadinfrastructuur, evenals slimme ventilatiesystemen, in combinatie met diverse componenten van andere merken voor lift- en technische schachten. Onze diensten zijn geschikt voor zowel nieuwbouw- als bestaande woningen, en we bedienen bedrijven, particulieren en openbare aanbestedingen.

Als betrouwbare partner streven we ernaar om u een op maat gemaakt systeem te bieden dat rekening houdt met uw budget, zonder in te leveren aan duurzaamheid en kwaliteit. Onze toewijding aan het leveren van uitstekende service en het bouwen van langdurige relaties met onze klanten, stelt ons in staat om oplossingen te ontwikkelen die passen bij de unieke behoeften van elk project.

 
 

Overtuigd? Laat van je horen!

logo mas
MAS bv is een expert in het installeren
van laadpalen en aanvullende laad-
infrastructuur voor elektrische en hybride
voertuigen. Bovendien verzorgt MAS ook
de installatie van ventilatiesystemen in
liftschachten en technische schachten.
Connect