Energieprijs

Stijgende gasprijzen: bespaar energie dankzij MAS

Je kan er niet naast kijken: de energieprijzen swingen wereldwijd de pan uit. De vraag naar alternatieve brandstoffen en energiebesparende installaties neemt toe om deze stijgende kosten te drukken. Wil je graag je energiefactuur laten dalen? Dankzij een installatie van MAS kan je aanzienlijke bedragen besparen d.m.v. een kleine investering. Doe de test met onze energiecalculator en ontdek zelf hoeveel je kan besparen.

 

Investering met hoog rendement

 

MAS vermijdt al jaren energieverliezen langs liftschachten door de natuurlijke ventilatie boven de liftschacht af te sluiten d.m.v. slimme ventilatiesystemen. Met de huidige stijgende gasprijzen verkort je de terugverdientijd (ROI) van een kleine investering met factor 3. Voor industriële gebruikers is de gasprijs immers op één jaar tijd verdrievoudigd. Naast de ecologische duurzaamheidsbijdrage is een installatie van MAS dus zeer interessant voor je portemonnee.  (Bron : CREG) 

Voorbeeld klein en groot gebouw

 

In het voorbeeld op de afbeelding wordt voor een gewone lift met 5 stopplaatsen een besparing gerealiseerd van maar liefst € 592 per jaar voor een klein gebouw. Voor een groter gebouw met 9 stopplaatsen kom je op een verschil uit van maar liefst € 1.510 uit op jaarbasis.
 

Wil jij weten hoeveel je jaarlijks kan besparen ? Surf naar www.m-a-s.be/home/energiecalculator en ontdek hoeveel jouw bedrijf kan besparen dankzij de ventilatiesystemen voor lift- en technische schachten van MAS. Je zal versteld staan hoe gemakkelijk het is om geld te besparen op jouw energierekening en tevens de daarmee gepaard gaande CO2-uitstoot drastisch te verminderen.

Had je graag meer informatie over dit onderwerp? Neem dan zeker contact met ons op, onze experts staan je graag te woord!

logo mas
MAS bv is een expert in het installeren
van laadpalen en aanvullende laad-
infrastructuur voor elektrische en hybride
voertuigen. Bovendien verzorgt MAS ook
de installatie van ventilatiesystemen in
liftschachten en technische schachten.
Connect