Smappee laadpalen: veilig, slim en energie-efficiënt

Bij MAS streven we er constant naar om onze diensten uit te breiden om te kunnen inspelen op de oplaadbehoeften van onze klanten. Dat is de reden waarom we Smappee, een vooraanstaand merk in slim energiebeheer, hebben opgenomen in ons aanbod. Smappee staat bekend om zijn innovatieve oplaadoplossingen die niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook vooruitstrevend en zeer kwalitatief zijn.

 

Smappee: optimaliseer je energieverbruik

Smappee is een wereldwijd erkend en bekroond cleantech bedrijf met de missie om klanten te helpen geld en energie te besparen. Het bedrijf heeft een toekomstbestendig energiebeheersysteem ontwikkeld dat gebruikmaakt van state-of-the-art technologie om het real-time verbruik te meten en energie-efficiëntie te verbeteren. Smappee laadstations kunnen gecombineerd worden met zonnepanelen of kunnen ingesteld worden om de meest voordelige energietarieven te verbruiken. Hierdoor biedt Smappee een oplaadmogelijkheid die tot zes keer goedkoper kan zijn, gecombineerd met beveiliging tegen overbelasting voor een ongeëvenaarde veiligheid en efficiëntie. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en onderzoek, en heeft meerdere prijzen gewonnen voor haar technologieën.


Welke functies hebben Smappee laadpalen?

Smappee laadpalen transformeren de manier waarop je jouw elektrische auto oplaadt met hun slimme technologie. Ontworpen voor veiligheid en efficiëntie, geven deze laadpalen volledige controle en inzicht in het energieverbruik. Elke Smappee laadpaal is uitgerust met een ingebouwde energiemeter en een oplaadsnelheidsregelaar, waarmee je jouw energieverbruik eenvoudig kunt beheren.

Niet in de buurt? Geen probleem. Met de bijbehorende Smappee app kan je het oplaadproces volgen, ongeacht jouw locatie. Je kan zelfs een laadschema instellen zodat jouw auto altijd klaar is voor gebruik wanneer je het nodig hebt, en dat tegen de meest voordelige tarieven.

Maar wat deze laadpalen echt uniek maakt, is hun vermogen om zonne-energie te benutten. Met een ingebouwde technologie die de beschikbaarheid van zonne-energie voorspelt, zorgt Smappee ervoor dat jouw auto optimaal wordt opgeladen met duurzame energie. Zelfs als je te maken hebt met daluren, capaciteitstarieven of dynamische tarieven, heeft de Smappee App een oplossing.
 


De verschillende Smappee laadpalen 

Smappee levert een reeks modellen, geschikt voor zowel bedrijven, particulieren, als voor de behoeften van snelladen. Een Smappee laadpaal start aan de prijs van € 1125,00, excl. installatie.

Smappee EV One

EV One is verkrijgbaar in zowel de Home-versie (voor particulieren) als de Business-versie (voor bedrijven). Deze laadpaal moet op de vloer worden gemonteerd en heeft een type 2 aansluiting. Het biedt een laadvermogen tot 22 kW en heeft de volgende afmetingen: 1100 × 120 × 120 mm.

Smappee EV Wall

De Smappee EV Wall is is verkrijgbaar in zowel de Home-versie (voor particulieren) als de Business-versie (voor bedrijven). Er bestaan 2 varianten: met een socket of met een laadkabel van 8 meter. EV Wall wordt aan de muur gemonteerd en heeft een type 2 aansluiting. Het biedt een laadvermogen van maximaal 7,4 kW of 22 kW. De afmetingen van de laadpaal zijn als volgt: 300 × 300 × 110 mm.

Smappee EV Base

De Smappee EV Base is uitsluitend beschikbaar in de business versie voor bedrijven. Dit model wordt op de vloer gemonteerd en kan worden geleverd met 2 stopcontacten of met 5 meter lange laadkabels. Het is uitgerust met een type 2 aansluiting en biedt een laadvermogen tot 22 kW. De afmetingen van de EV Base zijn als volgt: 1200 × 600 × 150 mm.

Smappee EV Ultra

De Smappee EV Ultra is een serie snelladers die uitsluitend bedoeld zijn voor bedrijven en overheidsinstellingen. Deze laders worden op de vloer gemonteerd en zijn voorzien van een 3,25 meter lange laadkabel. Ze hebben een CCS2 aansluiting en bieden een maximaal laadvermogen van 80 kW of 200 kW. De afmetingen van de laders zijn 1860 × 920 × 290 mm. Bovendien kunnen ze worden gecombineerd met AC-laders.

 

De Smappee App

Smappee biedt een gebruiksvriendelijke applicatie waarmee je het totale elektriciteits- en zonne-energieverbruik kunt monitoren en de bijbehorende kosten kunt achterhalen. Deze app vereenvoudigt het berekenen van kosten en stelt je in staat om indien nodig afschriften naar jouw werkgever te sturen of de rekeningen met jouw partner te delen.

Voor bedrijfseigenaren biedt Smappee Infinity een geavanceerd laadbeheerplatform dat speciaal is ontworpen om jouw bedrijf efficiënt te beheren. Met dit platform kan je gedetailleerde statistieken analyseren voor elk laadstation, prioriteiten stellen op basis van jouw vereisten, betalingsopties instellen en de laadgeschiedenis en energiekosten per laadstation bekijken.

 

Waarom kiezen voor Smappee?

Als je op zoek bent naar een slimme en duurzame laadpaal voor je elektrische auto, dan is een Smappee laadpaal een goede keuze. Hier zijn enkele van de voordelen van Smappee laadpalen:

  • Slimme laadtechnologie: Smappee laadpalen zijn uitgerust met revolutionaire,  slimme laadtechnologie die je helpt om je energieverbruik te monitoren en te beheren.
  • Veiligheid: Smappee laadpalen zijn voorzien van een aantal veiligheidsvoorzieningen, zoals een aardlekschakelaar en een overspanningsbeveiliging.
  • Bedieningsgemak: Smappee laadpalen zijn te bedienen via een app, waardoor je je oplaadproces vanaf elke locatie kunt volgen.
  • Duurzaamheid: Smappee laadpalen zijn gemaakt van duurzame materialen die alle weersomstandigheden aankunnen.
  • Goedkoop laden: Door je wagen te laden aan de laagste tarieven kan je goedkoper laden dan ooit tevoren. Smappee laadpalen passen zich aan (in geval van zonnepanelen) aan de zonne-energie, daluren, capaciteitstarieven en dynamische tarieven. Zo laad je maar liefst 6x goedkoper.
  • Design: De Smappee laadpalen hebben meerdere malen erkenning gekregen voor hun design, waarbij ze zijn geprezen om hun elegantie, robuustheid en strakke ontwerp. Ze zijn gemakkelijk herkenbaar dankzij het lichtgevend logo van Smappee op de laadpaal. Bovendien launchen ze regelmatig nieuwe limited edition designs.
Onze installatiebelofte

Bij EV M-A-S gaat het niet alleen om het installeren van jouw Smappee laadpaal. Wij streven naar een moeiteloze installatie-ervaring en bieden voortdurende ondersteuning, zodat je met volledig vertrouwen de weg op kunt. Daarnaast staan we klaar om je te helpen bij het verkennen van alle beschikbare functies, zodat je direct kunt beginnen met opladen.

Offerte
We beginnen altijd met het verstrekken van een uitgebreide en duidelijke offerte die alle kosten en specificaties van het project omvat. Op verzoek bieden we de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een plaatsbezoek waarbij we passend advies geven.

Installatie
Na het ondertekenen van de offerte nemen we met jou contact op om de installatie van jouw Smappee laadpaal in te plannen waarbij we een standaard levertermijn van 3 weken aanhouden. Onze ervaren installateurs zorgen voor een snelle en efficiënte installatie, waarbij we altijd de Belgische veiligheidsnormen hanteren.


Opvolging
Na de installatie houdt onze service niet op. We bieden een uitstekende opvolging en nazorg om ervoor te zorgen dat de Smappee laadpaal optimaal blijft presteren en eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost.
 

Neem contact op

Bent je klaar om de toekomst van elektrisch rijden te omarmen met EV-MAS en Smappee? Vraag vandaag nog jouw offerte aan. 
logo mas
MAS bv is een expert in het installeren
van laadpalen en aanvullende laad-
infrastructuur voor elektrische en hybride
voertuigen. Bovendien verzorgt MAS ook
de installatie van ventilatiesystemen in
liftschachten en technische schachten.
Connect