Installateur Wallbox - Alles wat je moet weten

Wallbox laadpalen zijn een van de meest populaire laadpalen op de markt. Ze zijn bekend om hun hoge kwaliteit, gebruiksgemak en uitgebreide functionaliteit. Wallbox laadpalen zijn beschikbaar in een breed scala aan modellen, zodat je er altijd een kunt vinden die perfect bij jouw behoeften past. Onze deskundige Wallbox installateurs delen alle benodigde kennis over dit merk met je.

Wallbox laadpalen: missie en visie van het merk

De missie van Wallbox, is om de wereld te bevrijden van fossiele brandstoffen en om een ​​slimmer, duurzamer en efficiënter energiesysteem te creëren. Wallbox doet dit door slimme laadoplossingen te ontwikkelen die gebruikers helpen om hun elektrische auto's op een snelle, gemakkelijke en betaalbare manier op te laden. Professionele Wallbox installateurs zijn essentieel in dit proces, aangezien zij ervoor zorgen dat elk aspect van de installatie vlekkeloos verloopt. 

De visie van Wallbox is om de toonaangevende leverancier van slimme laadoplossingen ter wereld te worden. Wallbox wil een leidende rol spelen in de ontwikkeling van een nieuw energiesysteem dat gebaseerd is op hernieuwbare energiebronnen en dat gebruikers helpt om hun energieverbruik te verlagenDe Wallbox App

De Wallbox-app is een gratis app die je kunt downloaden op je smartphone of tablet. De app maakt het mogelijk om je Wallbox-lader op afstand te bedienen, te bewaken en te configureren. Onze Wallbox installateurs helpen je graag om de app met jou te overlopen. 

Met de Wallbox-app kun je onder andere:

 • De status van je lader controleren
 • Het laadproces starten, pauzeren en stoppen
 • De laadsessies bekijken
 • De laadsnelheid instellen
 • Het energieverbruik bekijken
 • Gebruikers toevoegen en verwijderen
 • De lader configureren
 • De Wallbox-app is een handige tool waarmee je je Wallbox-lader nog beter kunt bedienen en bewaken.


De verschillende Wallbox laadpalen & installaties

Wallbox biedt een breed scala aan laadpalen aan, elk met zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Onze Wallbox installateurs helpen je graag om je hier in te begeleiden. Wil je graag een vergelijking uitvoeren over de laadpalen heen? Dat kan onderaan deze pagina. 

 • Wallbox Pulsar: De Wallbox Pulsar is een betaalbare laadpaal die perfect is voor thuisgebruik. Hij is verkrijgbaar in verschillende vermogens, zodat je de laadpaal kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften past. De Wallbox Pulsar is ook voorzien van een aantal handige functies, zoals een timerfunctie en een RFID-kaartlezer.
 • Wallbox Pulsar Pro, Plus en Max: De Wallbox Pulsar Plus, Max en Pro is een krachtigere laadpaal die perfect is voor zakelijk en privégebruik. Hij is verkrijgbaar in verschillende vermogens, tot 22 kW, en is voorzien van een aantal extra functies, zoals Wi-Fi, DC-lekbescherming en Power Boost.
 • Wallbox Commander 2: De Wallbox Commander 2 is een slimme laadpaal die perfect is voor gebruikers die willen besparen op hun energiekosten. Hij is voorzien van een aantal intelligente functies, zoals een tariefplanningsfunctie en een energieverbruiksanalyse.
 • Wallbox Copper SB: De Wallbox Copper SB is een laadpaal die perfect is voor gebruikers die hun elektrische auto op verschillende locaties willen opladen. Hij is voorzien van een oplaadkabel van 5 meter en is compatibel met een breed scala aan elektrische auto's.
 • Wallbox Quasar: De Wallbox Quasar is een high-end laadpaal die perfect is voor gebruikers die op zoek zijn naar de beste laadervaring. 

Wallbox biedt ook een aantal accessoires aan, zoals oplaadkabels, aardlekschakelaars en Power Boost-modules. Zo kun je de laadpaal perfect afstemmen op jouw behoeften. Onze Wallbox installateurs helpen je de handige accessoires te ontdekken die je ervaring kunnen verbeteren.

Als je op zoek bent naar een laadpaal, dan is Wallbox een goede keuze. Wallbox biedt een breed scala aan laadpalen aan, elk met zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Zo kun je de laadpaal perfect afstemmen op jouw behoeften. Onze specialisten staan klaar om je te begeleiden door het assortiment van Wallbox.

   

   

  Waarom kiezen voor een installatie van Wallbox? 

  Wallbox laadpalen combineren kwaliteit, gebruiksgemak en betaalbaarheid in één pakket. Of je nu een elektrische auto voor thuis of zakelijk gebruik hebt, een Wallbox laadpaal is de slimme keuze voor al je oplaadbehoeften.

  • Hoge kwaliteit en duurzaamheid: Wallbox laadpalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met de grootste zorg vervaardigd. Deze toewijding aan kwaliteit betekent dat ze betrouwbaar zijn en jarenlang meegaan, waardoor je met vertrouwen kunt laden.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Met een intuïtieve interface en een simpele startknop, is het opladen van je auto met een Wallbox laadpaal een fluitje van een cent. Of je nu thuis bent of op het werk, deze laadpalen zijn ontworpen om naadloos in je dagelijkse routine te passen.
  • Uitgebreide functionaliteit: Functionaliteit gaat verder dan alleen opladen. Wallbox laadpalen zijn voorzien van functies zoals een timer, waardoor je kunt kiezen wanneer je je auto wilt opladen - ideaal voor het benutten van lage energietarieven.
  • Compatibiliteit: Of je nu een Tesla, Nissan, of een ander merk elektrische auto hebt, Wallbox laadpalen zijn compatibel met een breed scala aan modellen.
  • Prijs en installatie: Ondanks de premium functies en kwaliteit, liggen Wallbox laadpalen aan de goedkopere kant van de markt. Ze bieden niet alleen waarde qua functionaliteit en betrouwbaarheid, maar ook in termen van kosten. Bovendien is de installatie eenvoudiger dan je misschien denkt, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel thuis- als zakelijk gebruik.
  De beloft van onze Wallbox installateurs

  Bij EV M-A-S gaat het niet alleen om het installeren van jouw Wallbox laadpaal. Wij streven naar een moeiteloze installatie-ervaring en bieden voortdurende ondersteuning, zodat je met volledig vertrouwen de weg op kunt. Daarnaast staan onze installateurs klaar om je te helpen bij het verkennen van alle beschikbare functies, zodat je direct kunt beginnen met opladen.

  Offerte
  We beginnen altijd met het verstrekken van een uitgebreide en duidelijke offerte die alle kosten en specificaties van het project omvat. Op verzoek bieden we de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een plaatsbezoek waarbij onze installateurs passend advies geven.

  Installatie
  Na het ondertekenen van de offerte nemen onze installateurs met jou contact op om de installatie van jouw Wallbox laadpaal in te plannen waarbij we een standaard levertermijn van 3 weken aanhouden. Onze ervaren installateurs zorgen voor een snelle en efficiënte installatie, waarbij we altijd de Belgische veiligheidsnormen hanteren.


  Opvolging
  Na de installatie houdt onze service niet op. We bieden een uitstekende opvolging en nazorg om ervoor te zorgen dat de Wallbox laadpaal optimaal blijft presteren en eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost.
   

  Neem contact op

  Ben je klaar om de toekomst van elektrisch rijden te omarmen met EV-MAS en Wallbox? Vraag vandaag nog jouw offerte aan. 
  logo mas
  MAS bv is een expert in het installeren
  van laadpalen en aanvullende laad-
  infrastructuur voor elektrische en hybride
  voertuigen. Bovendien verzorgt MAS ook
  de installatie van ventilatiesystemen in
  liftschachten en technische schachten.
  Connect