Easee laadpalen: luxueus design en superieur gebruiksgemak

De toekomst van mobiliteit is elektrisch en EV M-A-S helpt u om deze overgang moeiteloos te maken. Als betrouwbare installateur van Easee laadpalen, bieden wij u een naadloze service die aansluit op al uw laadbehoeften.

 

Easee: een merk dat uitblinkt

Easee is een vooraanstaande naam in de wereld van elektrisch opladen, bekend om zijn innovatieve en betrouwbare laadoplossingen. Met een sterke focus op technologische vooruitgang, efficiëntie en duurzaamheid, biedt Easee een assortiment laadstations die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke eigenaar van een elektrisch voertuig. Meer over het merk en hun aanbod is te vinden op easee.com.De technologie achter Easee laadpalen

Easee laadpalen zijn compact en stijlvol ontworpen, uitgerust met een scala aan slimme functies. Of u nu een enkel- of driefasen laadvermogen nodig heeft, Easee laadpalen kunnen tot 22 kW ondersteunen voor snel en efficiënt opladen. Het Dynamic Load Balancing-systeem zorgt ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt. En met de 'smart charging'-functie kunnen meerdere laadstations de stroom gelijkmatig verdelen. Easee laadpalen kunnen zowel aan een muur als op een paal worden gemonteerd (montagepaal wordt apart verkocht).


Easee Home en Easee Charge

Easee biedt twee modellen: de Easee Home, beschikbaar vanaf € 800, en de Easee Charge, te koop vanaf € 849. Beide modellen zijn compatibel met de intuïtieve Easee app, waarmee u uw laadpaal op afstand kunt bedienen en uw verbruik kunt monitoren. 

Easee Home

Easee Home is ontworpen voor particulier gebruik en is perfect voor het opladen van uw elektrisch voertuig thuis. Het kan zowel een 1-fase als een 3-fase laadproces ondersteunen en kan opladen tot een maximum van 22 kW. Een uniek kenmerk van Easee Home is dat het de mogelijkheid heeft om te synchroniseren met het stroomverbruik van uw huishouden door middel van de Dynamic Load Balancing functie. Dit zorgt ervoor dat uw stroomnet niet overbelast raakt. 

Easee Charge

Easee Charge, aan de andere kant, is ontworpen voor zowel particulier als commercieel gebruik. Het is speciaal ontworpen om meerdere elektrische voertuigen gelijktijdig te kunnen opladen en is daardoor ideaal voor bedrijven, openbare parkeerplaatsen en appartementsgebouwen. De Easee Charge kan tot 101 laadrobots op één enkele voedingsgroep aansturen en verbinden. Net als de Easee Home, kan de Easee Charge zowel 1-fase als 3-fase laden ondersteunen en opladen tot een maximum van 22 kW.

 

Advies nodig? Onze experts helpen u graag

 

Voordelen van Easee laadpalen

Easee laadpalen zijn geïntegreerd met geavanceerde technologieën die de behoeften van elke elektrisch voertuigbezitter zullen vervullen. Hieronder enkele voordelen:

 1. Gebruikersvriendelijke app: beheer het laadproces van uw auto moeiteloos met de intuïtieve app van Easee.
 2. Universele compatibiliteit: of u nu een Tesla, Nissan Leaf of een andere elektrische auto bezit, Easee laadstations zijn compatibel en leveren de juiste hoeveelheid stroom voor een efficiënte lading. De Easee laadpalen zijn geschikt voor alle elektrische auto’s op de markt.
 3. 3 jaar garantie: Easee laadpalen hebben een garantie van 3 jaar. 
 4. Uniek design: naast een mooi en strak design, hebben Easee laadpalen front covers in vijf verschillende kleuren: wit, antracietgrijs, rood, donkerblauw en zwart. 
 5. Uitgebreide reeks accessoires: Easee biedt in totaal  9 verschillende accessoires aan. We sommen de 3 belangrijkste accessoires even op:
  1. Easee U-Hook: om de Easee laadkabel netjes op te bergen
  2. Easee Equalizer: de Equalizer maakt verbinding met de (slimme) energiemeter en zorgt er automatisch voor dat de totale hoeveelheid elektriciteit tussen de Easee EV-lader(s) en het gebouw optimaal verdeeld wordt. 
  3. Easee Laadkabel: maak uw Easee laadpaal af met onze laadkabel. De Easee Laadkabel wordt geleverd met Type 1 connector (1-fase) of met Type 2 connector (3-fasen). De kabel heeft een maximale stroomsterkte van 32A en is ontworpen en geproduceerd in Duitsland. U kan de kabel permanent vergrendelen aan uw Easee laadpaal.
 6. Gratis eSIM abonnement: Easee laadpalen zijn geïntegreerd met eSIM, dat wordt geleverd met een levenslang gratis abonnement.
 7. Afneembare oplaadkabel: net als de naam, zijn Easee laadpalen ontworpen met het gemak van gebruikers in het achterhoofd. U kunt de oplaadkabel met één druk op de knop bevestigen en losmaken. Deze functie komt van pas als u een reiziger bent. Tijdens uw vakantie kunt u de oplaadkabel bij u houden, terwijl u deze op werkdagen aan het apparaat bevestigd kunt laten. 


 

Overwegingen bij aanschaf Easee laadpaal

Voordat u een Easee laadpaal aanschaft, is het belangrijk om enkele overwegingen in gedachten te houden. Neem deze punten mee tijdens uw besluitvormingsproces om ervoor te zorgen dat u de juiste laadpaal selecteert die voldoet aan uw specifieke behoeften en verwachtingen.

 1. Prijs: hoewel Easee uitstekende kwaliteit en functionaliteit biedt, zijn de laadpalen in vergelijking met sommige andere merken mogelijk duurder. 
 2. Internetverbinding nodig: voor optimale prestaties en functionaliteit heeft de Easee laadpaal een stabiele internetverbinding nodig.
Onze installatiebelofte

Bij EV M-A-S draait het om meer dan alleen de installatie van uw Easee laadpaal. Wij beloven u een aangename ervaring en continue ondersteuning, zodat u met volledig vertrouwen de weg op kunt.

Offerte
We beginnen altijd met het verstrekken van een uitgebreide en duidelijke offerte die alle kosten en specificaties van het project omvat. Op verzoek bieden we de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een plaatsbezoek waarbij we passend advies geven.


Installatie
Na het ondertekenen van de offerte nemen we met jou contact op om de installatie van de Easee laadpaal in te plannen, waarbij we een standaard levertermijn van 3 weken aanhouden. 


Opvolging
Na de installatie houdt onze service niet op. We bieden een uitstekende opvolging en nazorg om ervoor te zorgen dat de Easee laadpaal optimaal blijft presteren en eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost.

Neem contact op

Bent u klaar om de toekomst van elektrisch rijden te omarmen met EV-MAS en Easee? Vraag vandaag nog uw offerte aan. 
Wilt u meer weten over onze andere merken of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met onze experts
logo mas
MAS bv is een expert in het installeren
van laadpalen en aanvullende laad-
infrastructuur voor elektrische en hybride
voertuigen. Bovendien verzorgt MAS ook
de installatie van ventilatiesystemen in
liftschachten en technische schachten.
Connect